Coaching, zowel individueel als voor teams

Loop jij zelf of loopt je team vast? Wil je je zelfkennis of zelfvertrouwen vergroten? Wil je bepaalde vaardigheden aanleren of aanscherpen? Het zijn allemaal redenen om een coach in te schakelen.

Als je op zoek bent naar een oplossingsgerichte coach. Een coach die verschillende instrumenten in kan zetten om jou en je team te begeleiden bij ontwikkeling en beweging. Dan ben je bij Gewoon Wijs aan het goede adres!

Oplossingsgericht en op basis van NLP

Christine kijkt naar wat er wél kan en ga op zoek naar de beste oplossing. En dat is altijd een oplossing die bij jou past! Ze gebruikt in haar coaching veel NLP-technieken en ze kijkt graag systemisch naar situaties.

Met paarden

Spiegelen van je gedrag door een paard kan je in een korte tijd een groot effect opleveren.  In alle sessies die Christine heeft begeleid is ze elke keer weer onder de indruk van het effect van het paard. Je hoeft niets van paarden te weten om de coaching te kunnen doen. En ook mensen met angst voor paarden kunnen de coaching doen.   Paardencoaching 

Wandelend

In beweging de kracht van de natuur inzetten, met of zonder hond. Ook dat kan bij Gewoon Wijs. De natuur werkt rustgevend en kan nieuwe inzichten geven. Wandelcoaching

Als vaste coach in jouw organisatie

Het inzetten van een coach voor medewerkers, leidinggevenden en teams is soms een heel traject. Op het moment dat er een echt probleem is wordt er een coach bijgehaald om mee te helpen bij de oplossing. De stap om ondersteuning te zoeken is vaak groot. Het kan helpen om een vaste coach in jouw organisatie te laten werken. Iemand die herkenbaar en benaderbaar is voor iedereen en op vaste tijden aanwezig is om in gesprek te gaan. Benieuwd naar de mogelijkheden?

neem contact op

Leave a Reply