Open training: Grenzen stellen op vrijdag ochtend 3 november

Posted by on okt 3, 2017 in Geen categorie | No Comments

Het aangeven van je grenzen is voor veel mensen best lastig. Een grens helpt je om je persoonlijke fysieke of emotionele persoonlijke ruimte die je nodig hebt om je veilig, verbonden en betrokken te voelen bij iemand die je nadert en met je omgaat op te eisen. Eis jij jouw persoonlijke ruimte voldoende op?

In de training grenzen stellen gaan we aan de slag met paarden. Zij kunnen als geen ander in het hier en nu op zoek gaan naar waar jouw grens ligt. Paarden zijn zonder oordeel. Daardoor kun je op zoek naar inzichten die jou helpen om je grenzen te stellen. Je kunt uitproberen wat voor jou werkt en welk effect dat heeft op het paard. De spiegel die je krijgt is direct en helder.

De nabijheid van paarden activeert ons versnelde leervermogen extra, omdat we onbewust gevoelsmatig op ze reageren. We werken in een kleine groep gelijkgestemden. Het doorleven van je eigen ervaring en het zien van de ervaring van anderen geeft je een extra boost om in je dagelijkse leven je nieuwe inzichten meteen te gebruiken.

Wist je dat bij ervaringsgericht leren je 80% van dat wat je ervaart blijft hangen in jouw bewuste en onbewuste systeem. En dat bij geschreven of gesproken theorie dat maar 20% is? Reden genoeg om aan de gang te gaan met het ervaren van nieuwe gedragingen die je effectiever maken.

Voor de training is ervaring met paarden niet nodig. We werken naast de paarden op de grond. Veiligheid voor mens en paard staat bij ons voorop. Ook bij angst voor paarden is deze training mogelijk.

Wanneer:  vrijdag 3 november

Hoe laat: 9.00 – 12.30 uur

Kosten:  € 99,- excl. BTW

Waar: omgeving Vledder, indien het weer het toelaat werken we buiten

Voor meer informatie en aanmelding: Bel of stuur een Whatsapp naar Christine 06-15629292, mailen kan ook cwijshake@gewoonwijs.nl

Leave a Reply