Wie coacht de coach

Posted by on sep 13, 2017 in Geen categorie | No Comments

De coachende leidinggevende, van wie krijg jij aandacht? Je weet als geen ander, aandacht en aanwezigheid voor je medewerkers in het team is van groot belang. Met aandacht luister je naar elk individu, je bent aanwezig tussen je mensen. En ook voor de rest van de organisatie ben je er, luister je en heb je aandacht voor datgene wat zich iedere dag weer aandient. Je zet je coachende kwaliteiten volop in. Gesprek hier, vergadering daar. En oh ja, je loopt nog even bij Eva langs, en als ik toch onderweg ben, wip ik ook bij Tim naar binnen. Ondertussen check je snel je mail en beantwoord je een telefoontje. Aan het einde van de dag ben je al weer vergeten hoe je de dag begonnen bent. Herkenbaar?

Wie vraagt aan jou, hoe gaat het nu echt met je? Wacht je af tot iemand je dat vraagt, of zorg je er zelf voor dat aan jou die vraag gesteld wordt? Voor mezelf organiseer ik met regelmaat een spiegel, dat kan zijn met vrienden, mijn partner, mijn kinderen, maar ook met een professionele coach. Even tijd nemen voor mezelf en stilstaan bij dat wat mij helpt of belemmert in mijn ontwikkeling. Vandaag deed ik dat met een collega coach. Benieuwd hoe dat verliep? Klik dan hier voor mijn ervaring.

 

 

Leave a Reply