Coaching in organisaties, natuurlijk!

Posted by on sep 6, 2017 in Geen categorie | No Comments

Hoe mooi is het als je de ruimte hebt om op gezette tijden eens in de spiegel te kijken, stil te staan bij je eigen functioneren of zoals een coachee mooi formuleerde,  even onderhoud aan jezelf te plegen.  Is dat in jouw organisatie natuurlijk? Of zijn er (te) veel stappen nodig  voordat je een gesprek met een passende coach kan voeren.

 

 

 

 

 

Ik zie in veel organisaties nog veel drempels om een coach in te zetten. Er is eerst een ‘echt probleem’ nodig om een coach in te zetten. Er moet budget gevonden worden en ook nog een passende coach. Jammer! Dat kan anders. Steeds meer organisaties bieden medewerkers standaard aan om regelmatig gebruik te maken van een coach. De organisatie maakt dan vaste afspraken met één of meerdere coaches die actief geïntroduceerd worden onder medewerkers en leidinggevenden. Ook interesse? www.gewoonwijs.nl

Leave a Reply