Vragen stellen en luisteren, iedereen kan het leren!

Posted by on jul 12, 2017 in Geen categorie | No Comments

Stel jij de goede vragen? Luister jij altijd goed? Een paard kan het je leren!

Vragen stellen en goed luisteren, een kunst op zich. Voor iedereen een handige vaardigheid, zeker als je samenwerkt in een team. Het helpt om beter te communiceren en samen te werken waardoor je tot snellere en betere resultaten komt. Hoe leer je dat nu, luisteren en vragen stellen. Het begint met waarnemen en je oordeel loslaten. Paarden kunnen dit van nature, daarom maak ik graag gebruik van hun kwaliteiten. Een paard oordeelt niet en spiegelt het gedrag van mensen. Wil jij je eigen communicatie verbeteren en samen met het team waarmee je werkt sneller komen tot een beter resultaat? Dan is een dag(deel) spiegelen met paarden misschien iets voor jou en je team. Ik vertel je graag over de mogelijkheden!

Leave a Reply